Je nám líto, ale nabídka "24 hodin bezdomovcem na vlastní kůži" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

24 hodin bezdomovcem na vlastní kůži

Jak se žije lidem, kteří mají úspěšný den, když si našetří na něco málo k snědku a noc stráví v suchu a teple? Sociální podnik Pragulic vám dává možnost si takový život na jeden den okusit. Provázet vás při něm budou lidé bez domova, kteří vám převypráví své zážitky z ulice.
Cena od 2 400 Kč



Obsah nabídky:

  • Zážitek 24 hodin bez domova
  • Pragulic
  • Skupinový nebo individuální zážitek
  • Lze vyměnit za kupón od Pragulicu

24 hodin bezdomovcem na vlastní kůži

„Bezdomovectví skutečně pochopí pouze ten, kdo ho na vlastní kůži zažije.”

Unikátní bezdomovecký zážitek, během kterého poznáte, jaký je život na ulici, vznikl s cílem osvěty. Lidé, kteří si tímto dnem projdou, jsou zbaveni veškerých mýtů a předsudků o bezdomovcích. Nic totiž není černobílé, což vám přiblíží průvodci z řad bezdomovců, kteří se snaží dostat z ulice. A v mnoha případech se už jim to také díky Pragulicu povedlo.

Celodenní program se kromě počasí bude řídit přáními a zájmy účastníků. Ti si během 24 hodin na ulici musí určitým způsobem zajistit peníze, jídlo i místo na spaní. Začne se v 8 hodin ráno na Staroměstském náměstí, kde odevzdáte všechny své moderní vymoženosti a oblečení.

24 hodin bezdomovcem na vlastní kůži

Poté začne váš bezdomovecký život. Bude váš oběd z popelnice, nebo z charity? Napijete se z veřejného pítka, nebo utratíte těžce vyžebrané peníze za balenou vodu? A spát budete na lavičce, nebo v azylovém domě? To jsou otázky, které budete řešit buď sami s průvodcem, nebo ve skupince 3 dalších lidí.

Zakoupit si také můžete dárkový poukaz na všechny prohlídky od Pragulicu.

24 hodin bezdomovcem na vlastní kůži


Platnost voucheru
do 30. 6. 2021
  • Unikátní 24hodinový zážitek
  • Průvodci z řad bezdomovců, snažících se postavit na vlastní nohy
  • Nevšední zážitky, situace i emoce



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím