Je nám líto, ale nabídka "Prohlídka Prahy s lidmi bez domova" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Dárkový poukaz na prohlídku Prahy s lidmi bez domova

Praha není jen nablýskaným městem s krásnými památkami a romantickými zákoutími. Je i městem lidí bez domova, kteří se vám díky Pragulicu svěří s příběhy nejen o svých životních osudech, ale také o místním podsvětí plném drog, prostituce a kriminality.
Cena od 250 Kč



Obsah nabídky:

  • Dárkový poukaz na všechny prohlídky
  • Pragulic
  • Lze uplatnit na prohlídky jednotlivců i skupin
  • Lze uplatnit také na online prohlídku
  • Lze vyměnit za dárkový kupón Pragulicu

Dárkový poukaz na prohlídku Prahy s lidmi bez domova

Kdo vás bude provázet?

Každý z průvodců od Pragulicu má svůj výjimečný příběh a zážitky. Můžete si vybrat z komentovaných prohlídek od těchto šesti lidí, lidí bez domova, kteří se rozhodli svůj život změnit a postavit se na vlastní nohy.


Karim

Karim si zažil život na ulici se vším, co k tomu patří. Je to trochu šoumen a exhibicionista, který své poutavé vyprávění doplňuje ne zcela přesnými či pravdivými historkami. Prohlídka s Karimem tedy nebude možná naprosto autentická, ale o to více nezapomenutelná.


Petr

Začínal jako pomocník veksláků, časem sám začal kšeftovat se vším, čeho bylo za tehdejšího režimu nedostatek. Valuty, oblečení, nedostatkové potraviny a elektronika... Zkrátka se vším, na čem bylo možné vydělat, včetně drog a prostitutek.


Roman 

Spaní na nádražích, fetování, gamblerství, prostituce, krádeže –⁠ o tom všem ví Roman své. A rád vám o svých zážitcích povypráví. Potkáte osobnosti ulice a zajdete i k Romanovi domů –⁠ do jeho stanu. Součástí prohlídky může být i návštěva videokabinek (kabinky se sexuálním video obsahem).

Dárkový poukaz na prohlídku Prahy s lidmi bez domova

Zuzka

Dlouhých osmnáct let fetovala, nyní se snaží opět postavit na vlastní nohy. Jde do toho s odhodláním a trpělivostí a daří se jí to. Vaří a peče s Kuchařkami bez domova a jako terénní pracovnice pomáhá mladým lidem ohroženým drogovou závislostí.


Václav

Václav, bývalý milonář, je na ulici od roku 2006. Říká o sobě, že je bezdomovcem z vlastní vůle. Rád si dělá legraci. Na jeho prohlídkách se dozvíte pikantnosti o něm samotném i historii Prahy. Poučí vás o tom, jak se žije na ulici a jak na ní žít, aniž byste museli být špinaví nebo neměli kam hlavu složit. U jeho příbytku najdete ještě dnes záhonky květin nebo výstavu hrníčků.


Ivana

Ivana je milovnice ,,fárání", aneb prohrabávání konťáků. Takže se nemůžete divit, že vám ukáže, jak z vajglů ubalit cigáro nebo co všechno z toho, co má právě na sobě, našla v kontejneru. O svém životě vám poví Ivana na prohlídce svého přechodného domova –⁠ Hlavního nádraží, kde spávala spolu s ostatními osadníky v betonové prohlubni. Přes den jste ji mohli potkat, jak posedává se svou partou na oblíbených lavičkách před budovou nádraží a lamentuje nad životem. Dnes už je ale situace úplně jiná. Ivana se rozhodla udělat životu na ulici přítrž a skončit s chlastem.

Dárkový poukaz na prohlídku Prahy s lidmi bez domova


Platnost voucheru
do 30. 6. 2021
  • Unikátní komentovaná prohlídka
  • Průvodci z řad bezdomovců, snažících se postavit na vlastní nohy
  • Nevšední zážitky, situace i emoce



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím