Je nám líto, ale nabídka "Pivní nebo vinná lázeň a masáž v Praze" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Pivní nebo vinná lázeň a masáž v Praze

Vezměte svou lepší polovičku nebo kamarádku a pořádně si odpočiňte! V Lázních U Hastrmana se na hodinu naložíte do pivní nebo vinné lázně, kterou následuje opět pivní či vinná masáž. Celý relaxační zážitek, k němuž dostanete i sklenici piva, zakončíte relaxací na lůžku.
Cena od 1 399 Kč



Obsah nabídky:

  • 60minutová pivní nebo vinná lázeň pro 2 osoby
  • Lázně U Hastrmana
  • 2x 30minutová pivní nebo vinná masáž (masér se vám bude věnovat postupně)
  • Relaxace na lůžku
  • 1x 1,5 l piva v pet lahvi dle výběru

Pivní nebo vinná lázeň a masáž v Praze

Lázně U Hastrmana

Lázně U Hastrmana jsou oázou odpočinku v pražských Dolních Počernicích. V jejich blízkosti najdete zámek, park, rybník i pivovar, můžete sem tedy vyrazit na celkově detoxikační den, kdy si odpočinete od civilizace a zároveň poskytnete svému tělu tolik potřebnou péči.

Pivní nebo vinná lázeň a masáž v Praze

Co vás čeká?

Perfektní odpočinek. Je jen na vás, zda-li dáte přednost pivu či vínu. V obou případech se dočkáte velmi uvolňující koupele a následné masáže. A na své si přijdou i vaše chuťové buňky – dostanete totiž 1x 1,5 l piva v pet lahvi dle výběru.

Pivní nebo vinná lázeň a masáž v Praze

Kam na jídlo? 

Pokud si budete přát spojit tento balíček s něčím dobrým na zub, zajděte si do nedaleké restaurace Al Mulino s italskými specialitami. Dále v areálu Panského Dvora naleznete další restauraci Léta Páně s českou kuchyní a Počernický pivovar se širokou nabídkou piva, BBQ masa a aktivit, jako je např. prohlídka pivovaru nebo divadelní představení s neomezenou konzumací jídla a piva.

Pivní nebo vinná lázeň a masáž v Praze

 


Platnost voucheru
do 31. 1. 2022
  • Pivní nebo vinná lázeň a masáž
  • V těsné blízkosti zámek, park, rybník i pivovar
  • Platnost až do května příštího roku



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím