Je nám líto, ale nabídka "Celodenní kurz na kapitánské zkoušky" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Celodenní kurz na kapitánské zkoušky v Praze

Posaďte se za kormidlo luxusní 5milionové lodě a vyplujte vstříc novým znalostem, dovednostem a především zážitkům! Čeká vás celý den plný manévrování v přístavišti i plavby na širé vodě. Součástí kurzu je také potvrzení z praktické zkoušky, které budete potřebovat u testů Státní plavební správy.
Cena od 5 590 Kč



Obsah nabídky:

  • Celodenní kurz na luxusní lodi –⁠ kapitánské zkoušky pro 1 nebo 2 osoby
  • Pohonné hmoty, instruktor, kapitán
  • Potvrzení o složení praktické zkoušky
  • Drobné občerstvení

Člověk se nejlépe učí praxí, ne v učebně s příručkou v ruce. A právě spousta praxe vás čeká u celodenního kurzu na kapitánské zkoušky. Vyplujete na celý den, během kterého se naučíte vše důležité pro řízení lodi. A vše si také vyzkoušíte!

Celodenní kurz na kapitánské zkoušky v Praze

Dojde tak na manévry při odplouvání z přístaviště, kotvení, vyvazování lodi, proplutí několika plavebními komorami a plavbu ve výtlačném režimu, v přechodovém režimu i ve skluzu. Navíc se naučíte pracovat s radarem (Raymarine), sonarem a veškerou technikou, která je na lodi této luxusní pětimilionové lodi k nalezení. 

Součástí kurzu je také potvrzení z praktické zkoušky, které budete potřebovat pro přihlášení na testy u Státní plavební správy. Ta samozřejmě není povinností, můžete si vyjet na kurz jen pro čiré potěšení z plavby a řízení lodi. V opačném případě získáte průkaz, na jehož základě můžete řídit loď o délce 20 metrů a bez omezení výkonu motoru (platí i na skútry a rychlé lodě). 

Celodenní kurz na kapitánské zkoušky v Praze


Platnost voucheru
do 31. 3. 2022
  • Velmi moderní loď
  • Max. 4 další účastníci na stejné lodi
  • Dobrý start pro získání průkazu na lodě bez omezení výkonu motoru



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím