Je nám líto, ale nabídka "50minutová vyhlídková plavba do Čertovky" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

50minutová vyhlídková plavba do Čertovky

Co mají společného filmy Amadeus, Chobotnice z druhého patra a první díl Mission Impossible? Nejen, že se natáčely v Česku, natáčely se dokonce na jednom konkrétním a unikátním místě. V Čertovce! A ta se nejlépe prohlíží z paluby lodi od Prague Boats.
Cena od 209 Kč



Obsah nabídky:

  • 50minutová vyhlídková plavba do Čertovky od Prague Boats
  • Živý výklad

Čertovce se říká různými jmény – často o ní slyšíte jako o Kampě nebo pražských Benátkách. Její název pochází od skupiny mladíků, kteří jednou označili místní problémovou ženu jako čertovskou bábu a namalovali jí na dům sedm čertů. Na čertovskou bábu tu však už nenarazíte. Dnes vás tu čeká jen po čertech zajímavá vyhlídková plavba!

50minutová vyhlídková plavba do Čertovky

O co jde?

Odhalte tajemství malebných středověkých domů, které jako by vyrůstaly přímo z vodní hladiny. Vydejte se s kapitánem, který bude zároveň i vaším průvodcem, na 50minutovou plavbu do Čertovky a poznejte její fascinující architekturu a historii.

50minutová vyhlídková plavba do Čertovky

Co uvidíte?

Na začátku plavby poplujete kolem Karlova mostu, odkud uvidíte nádherné panorama Pražského hradu nad řekou Vltavou. Pak se vydáte k tajuplné Čertovce – slepému rameni Vltavy. Proplujete pod malým mostem, který kříží Karlův most pod jeho úrovní a dostanete se k Velkopřevorskému mlýnu, což je nejslavnější ze zachovaných mlýnů na Čertovce.

50minutová vyhlídková plavba do Čertovky

Na pohádkovou plavbu do Čertovky jsou vítáni všichni dobrodruzi, zabaví i zvídavé děti každého věku.

50minutová vyhlídková plavba do Čertovky


Platnost voucheru
do 31. 3. 2022
  • Jedinečný pohled na Čertovku
  • Živý výklad
  • Zábava pro malé i velké

 Otevírací doba

Loď vyplouvá denně v časech 10:15, 12:15, 14:15, 16:15, 18:15, 19:15 a 20:15.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím