Je nám líto, ale nabídka "Nezapomenutelný vyhlídkový let balonem" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Nezapomenutelný vyhlídkový let balonem

Je načase povznést se nad běžné starosti a začít se na život dívat s nadhledem. A to nejlépe z pár stovek metrů! Přesně to vás čeká při letu balonem od FlyBalloon, který můžete prožít se skupinou dalších nadšenců, nebo z něj udělat soukromé proplouvání si nebesy ve dvou až třech lidech.
Cena od 2 990 Kč



Obsah nabídky:

  • Soukromý nebo veřejný let balonem pro 1 až 3 osoby
  • FlyBalloon
  • Startovní místa: Brno, Pálava, Boskovice, Radešín - Vysočina, Třebíč, Jihlava, Olomouc
  • Cca 1 hodina letu, doba trvání celé akce (start, let, přistání, návrat na místo startu) cca 3 hodiny
  • Voucher u 1. varianty může být uplatněn pouze po předložení 2 a více voucherů

Příroda nám křídla nenadělila, takže k výletu do oblak si musíte trošku vypomoci jinde. Nejlepšími místy je 7 lokalit, odkud vás horkovzdušný balon od FlyBalloon vynese až do 400metrové výšky, ze které se celá Země bude zdát malinká.

Nezapomenutelný vyhlídkový let balonem

Jak let probíhá?

Doba trvání celého zážitku jsou 3 hodiny (start, let, přistání, návrat na start), samotný let trvá zhruba 1 hodinu. U variant s veřejným letem (1. a 2. varianta) budete v balonu společně s až 11 dalšími pasažéry, u 3 a 4. varianty se můžete těšit na soukromý let.

Nezapomenutelný vyhlídkový let balonem

Létá se od března do října a podle aktuálních povětrnostních podmínek. Startovní místa jsou: Brno, Pálava, Boskovice, Radešín - Vysočina, Třebíč, Jihlava, Olomouc. 2. varianta zahrnuje zvýhodněnou cenu při koupi 2 a více voucherů (voucher může být uplatněn pouze při předložení 2 a více voucherů).

Nezapomenutelný vyhlídkový let balonem


Platnost voucheru
do 31. 12. 2021
  • Soukromý nebo veřejný let balonem
  • Startovní místa: Brno, Pálava, Boskovice, Radešín - Vysočina, Třebíč, Jihlava, Olomouc
  • Termíny: březen – říjen (lety mimo sezónu dle aktuálních povětrnostních podmínek), trasa letu se odvíjí od aktuálních povětrnostních podmínek

 Otevírací doba

po předchozí rezervaci



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím