Je nám líto, ale nabídka "Degustace pálenek, likérů nebo ginů" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Degustace 6 druhů pálenek, likérů nebo ginů v Praze

Alkohologie je vědou, kterou vás rozhodně na vysoké škole učit nebudou. Což je o důvod víc, proč si zajít na takový menší workshop, z něhož se během pár minut vyklube řízená degustace ginů a českých likérů a pálenek! Ta bude samozřejmě pod zdatným a pečlivým vedením vrchního alkohologa.
Cena od 990 Kč



Obsah nabídky:

  • Řízená degustace 6 vzorků českých likérů a pálenek Termín: 12.9.2021 od 19 hod. Zanzi bar Praha Anglická 7 (1. varianta) nebo ginů (2. varianta) pro 1 osobu
  • Zanzi Bar v Praze
  • Délka degustace: cca 2 hodiny
  • Voda a drobný snack vhodný k daným vzorkům

Vrchní alkoholog Ing. Viktor Gleich se zabývá degustacemi od roku 2011. Již v té době se práci v gastronomii věnoval několikátým rokem a zájem o různé druhy alkoholů u něj tak rostl, až se dostal k degustacím whisky, cognacu, pálenek či destilátům. Dalšímu výzkumu a práci se neustále věnuje i ve své alkoholické laboratoři. 

Degustace 6 druhů pálenek, likérů nebo ginů v Praze

Jak taková ochutnávka probíhá? 

Po patřičném uvítání si připijete na zdraví a začne se výkladem o historii i výrobě dané kategorii alkoholu - u 1. varianty to jsou české likéry a pálenky, u 2. varianty se budete věnovat ginu. Většinou se celá prezentace vejde do 2 hodin, ale také se může proměnit v příjemné povídání do rozbřesku. V průběhu se ochutnávají připravené vzorky, voda a něco k zakousnutí je vždy po ruce.

Degustace 6 druhů pálenek, likérů nebo ginů v Praze


Platnost voucheru
do 31. 1. 2022
  • Řízená degustace
  • Zanzi Bar
  • Zkušenosti vrchního alkohologa



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím