Je nám líto, ale nabídka "50minutová plavba lodí po Vltavě" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

50minutová plavba lodí po Vltavě

Když už vás nohy od neustálého chození po Praze bolí a vy už nemáte nejmenší chuť se kamkoli trmácet, udělejte ještě posledních pár kroků na Dvořákovo nábřeží. Proč? Protože odtud se už jen povezete na lodi. Prahu tak uvidíte ze zcela jedinečného pohledu a navíc nemusíte řešit puchýře!
Cena od 149 Kč



Obsah nabídky:

  • 50minutová vyhlídková plavba po Vltavě pro 2 od Prague Boats
  • Audio komentář v 8 jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština, polština, italština) Interaktivní online průvodce (audio – čeština, angličtina, němčina, ruština, čínština, španělština; popisky – čeština, angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, portugalština, ruština, čínština, korejština

Prohlédněte si historické centrum Prahy pohodlně z paluby lodi během 50minutové plavby od Prague Boats! Z bezprostřední blízkosti uvidíte pilíře Karlova mostu s jeho tajemnými detaily a pokocháte se dechberoucím výhledem na Pražský hrad z hladiny řeky.

50minutová plavba lodí po Vltavě

Co během plavby uvidíte?

Přímo na levém břehu Vltavy uvidíte Strakovu akademii – sídlo vlády ČR, klasicistní budovu Občanské plovárny a nad hlavami dominantu Letenské pláně – Pražský metronom. Na pravém břehu můžete obdivovat koncertní budovu Rudolfinum a architekturu Starého města.

50minutová plavba lodí po Vltavě

Co vás během plavby čeká?

Během plavby vás historií Prahy provede audio komentář v 8 jazycích. Hodinová plavba po Vltavě je ideální způsob, jak se zahraniční turisté mohou seznámit s Prahou, českým rodinám i s dětmi zpestří tato krátká plavba výlet do hlavního města.

50minutová plavba lodí po Vltavě

Na palubě je možné si zakoupit nápoje a drobné občerstvení.

50minutová plavba lodí po Vltavě


Platnost voucheru
do 31. 3. 2022
  • Vyhlídková plavba po Vltavě
  • Unikátní pohledy na Prahu
  • WiFi zdarma

 Otevírací doba

Loď vyplouvá denně v každou celou hodinu od 11 do 21 hodin.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím